בית הספר למדעי תזונה

פרטים בשנתון - רשימות קורסים

בואו להתרגש מעולם מקצועי מבוסס מדע
ולפגוש את האנשים המובילים בתחום התזונה

nutrition

tzuna.huji - Nutrition Science, HUJI

https://www.instagram.com/tzuna.huji/

 

nutrition-facebook.png

findus-fb-rgb-1067.png


בית הספר לתזונה, האוניברסיטה העברית
הפקולטה לחקלאות מזון וסביבה, רחובות 

 

advertisement

דיאטנית מטפלת:

דיאטנית בעלת שנתיים ניסיון לפחות.

טיפול בקליניקה בקמפוס רחובות של האוניברסיטה העברית עבור תצפיות של תלמידי שנה א' (מבעד לחלון תצפית חד כיווני).

היקף: 21שעות טיפול (3שעות, 7קבוצות תלמידים).  

דיאטנית מתווכת:

דיאטנית בעלת שנתיים ניסיון לפחות

דיאטנית בוגרת קורס הנחיית סטאז' של משרד הבריאות/ מוכנה לעבור את הקורס בשנה"ל הנוכחית, תשפ"ד2024(ללא עלות).

ליווי קבוצת/ות תלמידים בתצפיות, תיווך הנעשה בטיפול, בדיקת דפי תצפית פעילה.

היקף: 21-84שעות ליווי (תלוי בכמות קבוצות אותן הדיאטנית תלווה).

להגשת מועמדות יש למלא את הטופס

ברוכות/ים הבאות/ים לאתר האינטרנט של בית הספר למדעי התזונה בפקולטה לחקלאות, שבאוניברסיטה העברית. אני רוצה לספר לכן/ם על בית הספר שלנו.

בית הספר למדעי התזונה הוקם בשנת 1969 והיה היחיד בארץ שעסק במחקר תזונתי ובהכשרת סגל מקצועי בתחום התזונה. תחום התזונה בארץ מובל כמעט באופן בלעדי על ידי בוגרות ובוגרי בית הספר שלנו, במשרות בכירות במשרד הבריאות, בבתי חולים ובקופות החולים מחד ובמחקר והטיפול התזונתי בארץ ובעולם מאידך.

סגל בית הספר לתזונה בפקולטה לחקלאות מונה אוסף של מדענים, מרצים, דיאטנים ורופאים בולטים בתחומם. המדעניות והמדענים בביה"ס חוקרים אספקטים שונים של תזונה, ומכשירים מדעני תזונה בעלי עניין בהבנה הבסיסית של תהליכים פיזיולוגיים, ביוכימיים, תאיים ומולקולאריים כשהם מיושמים דרך מחקרים בבני אדם, במודלים בבעלי חיים ובמערכות תאים. כולנו מאוחדים תחת המטרה של חתירה למצוינות בחינוך, בטיפול בחולים, במחקר ובשירות לקהילה.

אנו חיים בתקופה של התקדמות יוצאת דופן במדעים הבסיסיים. ברור לנו היום שהבנה טובה יותר של תחום התזונה יאפשר למנוע את מרבית המחלות הכרוניות בחברה המודרנית. אולם לכל ההישגים המדעיים לא תהיה השפעה אם לא ייושמו לשירות הקהילה. ולכן, הסטודנטים והמרצים בבית הספר מנסים לפתח הבנה טובה יותר של מחסומים המיוחסים להעברת ידע תזונתי. ולכן הפקולטה שלנו מעורבת בצורה פעילה במחקר בתחומי תזונה קהילתית. אחת ממטרותיו של בית הספר היא למצב את עצמו כמוביל בחינוך התזונאים, הדיאטנים ומדעני המזון של המחר. 

סטודנטים המשלימים לימודים לתואר בוגר ירכשו את המיומנויות המתקדמות והמעודכנות ביותר הדרושות למחקר, לתפקידי הוראה באקדמיה, לעבודה במסגרות הבריאות השונות בתעשייה ובמוסדות ממשלתיים. אני מצפה לראותכם בין מובילי תחום התזונה בארץ ובעולם.

בהצלחה לכולנו,

ראש החוג פרופ' אורן פרוי
e-mail: oren.froy@mail.huji.ac.il

 

מזכירת החוג: גב' אסתר צגאי
estertz@savion.huji.ac.il
08-9489265
 

 

instagram-nutrition