לימודי בוגר B.Sc | סטודנטים - לימודים ונהלים

לימודי בוגר B.Sc

הלימודים בפקולטה לחקלאות מזון וסביבה מגוונים, רב תחומיים ומאפשרים בניית תוכנית על פי הצורך והעניין.

קורסי החובה הכלליים נלמדים לתואר ראשון (BSc, בוגר) בשלושת הסמסטרים הראשונים והם משותפים לכל תלמידי הפקולטה. אלה הם קורסי מבוא בכימיה, פיזיקה, מתמטיקה, סטטיסטיקה, ביוכימיה וביולוגיה. המשך הלימודים מתקיים במסגרת חוגים בנושאים מתחום הידע של כל חוג.

חטיבת לימודים היא מסגרת לימודים משותפת לשני חוגים או יותר, המורכבת מ"חבילת" קורסים שנועדו לאפשר התמקדות והרחבת ידע בתחומים שהם בעלי עניין לתלמיד. לימודים במסגרת חטיבת לימודים מהווה תת התמחות נוספת על התמחות בלימודי החוג, ותצוין בתעודה ובגיליון הציונים של התלמיד.

הפקולטה מציעה לתלמידי בוגר מצטיינים תכנית לימודי מחקר ("אמירים"). תלמיד המתקבל לתכנית זו ישלים תאר בוגר, ויבצע תרגיל מחקר בהדרכת אחד המדענים בחוג הלימודים. התרגיל יהווה 25% מכלל לימודי הבוגר.