פרויקטים תשע"ד

פוסטר תלמיד/ה חוג נושא העבודה הנחיה
  בורג חן 712 השפעת הרכב ותזמון מתן מזון על ביטוי ופעילות החלבון BDNF אורן פרוי
  גניש עידית 717 השכלה אקדמית אל מול הכשרה מקצועית יקיר פלסנר
  דדון מעיין 722 השפעת מזון עתיר שומן על חילוף החומרים היומי אורן פרוי
amirim-2013-2014-adi-thumbnail.jpg כרמי עדי 712 השפעת משקאות קלים על תהליכי גדילה והתפתחות השלד אפרת מונסונגו אורנן
  מידניק אושרי 717 השפעת אופן הצגת מידע קלורי על בחירת מנות במסעדה איל ארט
אמיר הימן
  ניגן בעז 710 הפוטנציאל להשתנות – האם ביטוי של גן אחד יכול להוביל ליצירת נצר משורש? ליאור אשד ויליאמס
  סרוסי גיא 722 חלבונים נוגדי קפיאה והשפעתם על תהליכי חמצון בשומן בשר עידו ברסלבסקי
יוסי קנר
  שטרן יוסי 710 מנגנוני בקרה למעבר מים בצמח מנחם מושליון
  שפייזר כצנל עדי 712 השפעת שמני מאכל על חמצון בשר אדום במודל קיבה אורן תירוש
יוסי קנר
amirim-2013-2014-gal-thumbnail.jpg​​​​​​​ שפירא גל 718 השבחה קומבינטורית על ארטמיזין,
תרופה נגד מלריה, בצמחים ארנסגניים
סשה וינשטיין