פוסטר | תלמיד/ה | חוג | נושא העבודה | הנחיה |
בורג חן | 712 | השפעת הרכב ותזמון מתן מזון על ביטוי ופעילות החלבון BDNF | אורן פרוי | |
גניש עידית | 717 | השכלה אקדמית אל מול הכשרה מקצועית | יקיר פלסנר | |
דדון מעיין | 722 | השפעת מזון עתיר שומן על חילוף החומרים היומי | אורן פרוי | |
כרמי עדי | 712 | השפעת משקאות קלים על תהליכי גדילה והתפתחות השלד | אפרת מונסונגו אורנן | |
מידניק אושרי | 717 | השפעת אופן הצגת מידע קלורי על בחירת מנות במסעדה |
איל ארט אמיר הימן |
|
ניגן בעז | 710 | הפוטנציאל להשתנות – האם ביטוי של גן אחד יכול להוביל ליצירת נצר משורש? | ליאור אשד ויליאמס | |
סרוסי גיא | 722 | חלבונים נוגדי קפיאה והשפעתם על תהליכי חמצון בשומן בשר |
עידו ברסלבסקי יוסי קנר |
|
שטרן יוסי | 710 | מנגנוני בקרה למעבר מים בצמח | מנחם מושליון | |
שפייזר כצנל עדי | 712 | השפעת שמני מאכל על חמצון בשר אדום במודל קיבה |
אורן תירוש יוסי קנר |
|
| שפירא גל | 718 |
השבחה קומבינטורית על ארטמיזין, תרופה נגד מלריה, בצמחים ארנסגניים |
סשה וינשטיין |