In the Press | סטודנטים - לימודים ונהלים

איגרת למתקבל תשפ"ה

14 מרץ, 2024

שלום רב,

איגרת זו מיועדת למי שהתקבל ללימודי שנה א' תשפ"ה לקראת תואר "בוגר" בפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה, בחוג הלימודים המופיע במכתב הקבלה מהאוניברסיטה העברית בירושלים.

באיגרת ישנו מידע ראשוני וחשוב, שישמש אותך במסגרת היערכותך לשנת הלימודים הקרובה. במקרה של ספק, כדאי לפנות לצוות המזכירות לענייני הוראה בדואר אלקטרוני או בטלפון ,לשם הבהרה. אנו מאחלות לך קליטה קלה באוניברסיטה והצלחה רבה בלימודים.

מועד אחרון לסגירת תואר לפני קבלת תעודות גמר תשפ"ד

5 מרץ, 2024

"זכאות לתואר"

טקס הענקת התארים השנה נקבע ליום רביעי, כ"ז בסיוון תשפ"ד, 3.7.24.

כדי להיכלל ברשימת מקבלי התארים חייב התלמיד לסיים את כל חובותיו לתואר ו'לסגור' תואר.

כל מי שעמד בכל חובותיו וטרם 'סגר' תואר, עליו למלא טופס בקשה לבדיקת זכאות לתואר גם לפני קבלת ציון אחרון, לפי ההדרכה המצורפת בקובץ הנלווה, ולהגישו לא יאוחר מיום 1.4.24.

רשימת דקן לתלמידי מוסמך תשפ"ג

28 פברואר, 2024

רשימת דקן לתלמידי מוסמך ע"ס הישגים בשנת תשפ"ג

להלן מדרג תלמידי מוסמך אשר היו רשומים בשנת תשפ"ג,  למדו 10 נ"ז לפחות וממוצע ציוניהם (כולל קורסים מופשרים) הוא מעל 93.25.

המדרג נועד להערכה בלבד ואינו מקנה מלגה כלשהי.

תלמידים אשר עומדים בקריטריונים אלה אך לא מופיעים ברשימה יוכלו להגיש ערעור בכתב למזכירות הוראה. ערעורים לא יתקבלו לאחר ה- 14.3.24

שימו לב! הרשימה אינה סופית ואינה מבטיחה דבר. רשימה סופית תפורסם במהלך חודש אפריל.

השתתפות במחקר לסטודנטים לתואר בוגר

9 נובמבר, 2023

סטודנטים יקרים - לנוכח דחיית שנת הלימודים האקדמית, ישנן מעבדות בפקולטה המאפשרות השתתפות במחקר בפני סטודנטים מתואר ראשון - ראו בלינק. אם אתם מוצאים פרוייקט המעניין אתכם, אנא צרו קשר ישירות עם החוקר. ההעסקה תלויה בכך שיש התאמה בין הסטודנט למעבדה. על מנת לנצל את הזמן הנותר עד תחילת הסמסטר במלואו, אנא פעלו בזריזות, במיוחד במילוי הטפסים.