מלגה ע"ש גרטי הופמן ז"ל למצטיינים בתחום מדעי הסביבה

אוגוסט 12, 2020

מלגה ע"ש גרטי הופמן ז"ל לסטודנטים מצטיינים בתחום מדעי הסביבה בחקלאות לשנה"ל תשפ"א

הקרן ע"ש גרטי הופמן, המנוהלת על ידי האוניברסיטה העברית וקרן קימת לישראל (קק"ל), מעניקה מלגות לסטודנטים מצטיינים המתחילים את לימודיהם  בשנת הלימודים תשפ"א בפקולטה לחקלאות מזון וסביבה על שם רוברט ה. סמית.

פורום הדוקטורנטים

יולי 2, 2020

שלום לכם!

ברוכים הבאים לתקופה מדהימה של עליות ומורדות, בקמפוס* הכי יפה בישראל!

פורום הדוקטורנטים כאן כדי לעזור לכם כגורם מקשר בין הסטודנטים למערכת, אוזן קשבת בתהליך (הארוך) של הדוקטורט, מתן מענה לשאלות ועזרה אקדמית/אישית.
בהמשך השנה נעדכן על הפעילויות הצפויות, ועד אז, אנא הרגישו בנוח לפנות לאחד מנציגי הפורום.

Hi All!
Welcome to an amazing period of ups and downs, on the most beautiful campus* in Israel!

הרשמה למפגש זום למתעניינים בחטיבת האגרואינפורמטיקה

מאי 14, 2020

הפקולטה לחקלאות פתחה לפני שנה את חטיבת האגרואינפורמטיקה לתואר ראשון.

חטיבת לימודי זו כוללת 33 נקודות זכות ומקנה ללומדים בה יידע תיאורטי ומעשי בגישות חישוביות מודרניות בתחום החקלאות, המזון והסביבה. החטיבה משולבת עם כמעט כל חוגי האם לתואר ראשון של הסטודנטים בפקולטה ומיועדת לתלמידים עם רקע טוב במתמטיקה. במקום 33 נקודות בחירה מחוג האם הסטודנטים ילמדו את קורסי החטיבה הכוללים קורסים מתקדמים במתמטיקה, תכנות וקורסי יחודיים של החטיבה כגון גנומיקה, image analysis, machine learning.