זכאים למועד מיוחד סמסטר ב' תשע"ט

זכאים למועד מיוחד סמסטר ב' תשע"ט . נכון 9.9.19

שלום רב

לוח המועדים ורשימת הזכאים למועד מיוחד מתפרסם באתר הפקולטה לחקלאות –

"הודעות סטודנטים- זכאים למועד מיוחד" ומתעדכן אחת לשבוע מתאריך 18/8/19.

*במידה ולא יפורסם תאריך מבחן בלוח ובמקום זאת תופיע המילה "בתאום" על התלמיד/ה האחריות ליצור קשר עם מרצה הקורס החל מתאריך18.8.19.

*יתכן ובהמשך ( אם יתווספו מעל שלושה תלמידים הזכאים למועד מיוחד נפרסם מועדי בחינות שיתקיימו החל מספטמבר 2019 .

הכרה בלימודי אנגלית שנעשו במוסדות אחרים

יוני 12, 2019

חל שינוי באוניברסיטה העברית בנוהל ההכרה בלימודי אנגלית שנעשו במוסדות אחרים בארץ, כדלהלן:

היחידה לאנגלית כשפה זרה באוניברסיטה העברית מכירה בקורסי אנגלית/פטור שנעשו במוסד אחר רק בתנאי שהקורס/פטור נלמד במסגרת שנת לימודים מלאה באותו מוסד.

אם הקורס/פטור נלמד במסגרת שנת לימודים מלאה באותו מוסד, היחידה לאנגלית כשפה זרה תבחן את המקרה ותחליט האם להכיר בקורס/פטור או לא.

לכן, החל מהקיץ הקרוב (תשע"ט / 2019) סטודנט של האוניברסיטה העברית שילמד קורס קיץ באוניברסיטה אחרת/מכללה, הקורס לא יוכר ע"י האוניברסיטה.

איגרת למיתקבל תש"פ

איגרת למתקבל לשנת הלימודים תש"ף

פברואר 27, 2019

האיגרת המצורפת מיועדת למי שהתקבל לשנה א' לקראת תואר "בוגר" בפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה, ועתיד ללמוד בה בשנת תש"ף.

באיגרת ישנו מידע ראשוני וחשוב, שישמש אותך במסגרת הערכותך לשנת הלימודים הקרובה. במקרה של ספק, כדאי לפנות לצוות המזכירות לענייני הוראה ותלמידים, בטלפון או בדואר אלקטרוני

08-9489190   kareny@savion.huji.ac.il

אנו מאחלות לך קליטה קלה באוניברסיטה והצלחה רבה בלימודים.