תכנית מילגת מנהיגי "שוליך"

פברואר 13, 2020

schulichleadersתכנית מנהיגות יוקרתית, המטפחת את הדור הבא של פורצי הדרך במדע ובטכנולוגיה.

התכנית מיועדת לסטודנטים שהתקבלו לשנה א לתואר הראשון לשנת הלימודים תשפ"א, 2020-2021 לחוגי לימוד מדעיים:

פיסיקה, כימיה, הנדסת חשמל ופיסיקה יישומית, הנדסת חשמל ומחשבים וכן חוגים מדעיים הנלמדים בפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה.

למקצועות ה- STEM השפעה רבה על חיינו ועל עתידנו, בשל כך הקים סימור שוליך, פילנתרופ יהודי-קנדי בשנת 2012 קרן בשווי 100 מיליון דולר אשר מטרתה לעודד את מיטב בנותינו ובניינו לפנות למקצועות אלו, ולהפוך לפורצי הדרך הבאים באקדמיה וביזמות טכנולוגית.

במסגרת התכנית מוענקת מלגה בסך של 40,000 ₪ לשנה לכל משך הלימודים לתואר.

מלבד התמיכה הכספית אשר מכסה הן את שכר לימוד והן את הוצאות המחייה, המשתתפים בתכנית הופכים להיות חלק מקבוצה מובילה של סטודנטיות וסטודנטים באוניברסיטה.

בנוסף, במהלך התואר ישתתפו הסטודנטיות והסטודנטים בסדנאות ובהרצאות העשרה בנושאי מנהיגות, יזמות ותכנים ייחודיים אחרים.

הקבלה לתכנית מבוססת על שלושה גורמים:

- מנהיגות: המועמד/ת בוגר/ת של תכנית מנהיגות או יזמות, שנת שירות, רקע התנדבותי או פיקודי

- מצוינות אקדמית: ציון פסיכומטרי 700 ומעלה או ציון בגרות משוקלל 11 ומעלה (בנוסף לקבלה ללימודים בחוג)

- נזקקות כלכלית

לפרטים נוספים וליצירת קשר ניתן לפנות לליחידת הסיוע בדיקנט הסטודנטים (בנושא הפנייה נא לציין "מנהיגי שוליך").  ההרשמה למלגות תתקיים בין 16.2.2020 לבין 21.4.2020. תשובות יינתנו עד אמצע מאי 2020.

להגשת מועמדות למלגה

שאלות ותשובות באתר התוכנית